http://klader.twice.se/damklader.html

Shoppa ungdomskläder

Plus-Kids - kläder för storvuxna barn - Plus-Kids etablerades i 2008 i Danmark. Nu är Plus-Kids också i Sverige med kläder til överviktiga og storvuxna barn. Vi förhandlar kläder från X-Boyz, X-Girlz, SMS, Claire Plus, Claire New Facts Plus och Lemmi Fashion. Alla kläder är med extra midjevidd til de runde, vackar barn som behöver kläder i störra störlekar. 

Stor & Fin - Butiken i Bollnäs och på Internet för dig tjej eller kvinna som behöver storlek 42 - 56/60. Dessutom är du ung till ålder eller i sinnet och vill känna dej fin

Reckless Clothes är en ny nätbutik för män på nätet. Nätbutiken har en nisch mot män som är stora och långa. Idén är dock inte att bara sälja stora storlekar utan att ha en bredd av populära produkter för den mer modemedvetna mannen och framför allt att kunna erbjuda stora storlekar i olika klädmärken.  

Hos Ytte - Hos Jytte säljer kläder för stora kvinnor. Alltid många erbjudanden! Vi har ett brett sortiment av dam kläder i storlek 42 till 56 av merkerne Zizzi, Zhenzi, Deluca, Zazar, Cassiopeia, Zizzi-Jeans, Zay by Zizzi, DNY, Guro, Gozzip.

Xplorina - kläder och smycken - Vi är en online-butik som säljer damkläder och smycken i stora storlekar. Vårt mål är att ha kläder i storlekarna 60+, men många av våra kläder kan också användas av de som har mindre storlekar. Varje plagg har sina mått specificerade och det blir lättar för dig som kund att veta om det passar just dig. Välkommen till Xplorina!

Storakläder.se - Butiken startade med en medvetenhet om att stora människor kan ha svårt att hitta en butik som säljer stora kläder i närheten. Butiken säljer kläder till överviktiga eller storvuxna personer. Vissa människor kan ha svårt att hitta kläder nära sig. Nu finns nätet som alternativ.

Venus & Mars XL - Venus & Mars XL är en dansk 
modeklädes butik som säljer  snygga modekläder i de stora  storlekarna. Vi har herrkläder från storlek XL till 8XL och damkläder från storlek 42 
till 56.

Stortmode.se är en internetsida med inriktning på försäljning av kläder i stora storlekar.Kläderna som säljs är från danska leverantörer och är designade för tjejer och kvinnor som kräver större storlekar. Eftersom kläderna är gjorda för större storlekar har de en mycket bra passform och snitt för att passa storvuxna. Sidan är i uppstartsläge och fler plagg kommer successivt. Ett utbud med baskläder för fritid och arbetsliv finns att välja bland men även festkläder. Klädmärkena är ZIZZI, ZAY clothing och ZJ demin identity. De storlekar som erbjuds är storlek 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, small, medium, large och xlarge. Prisbilden på kläderna är låg till medium. Fraktkostnaden är fast vilket gör att större beställningar får en rabatt. Kläderna kan betalas mot faktura i förskott eller skickas mot postförskott.

Dela

 

ANNONS:Copyright © 2016 · All Rights Reserved · Twice.se