SKRÄDDARSYDDA HERRKLÄDER!

Shoppa MÅTTSYDDA HERRKLÄDER

Tailoret - Helt individuellt skräddarsydda kostymer till mycket konkurrenskraftiga priser. 
Zamboka - En webbskop där man kan göra sina egna kläder. Välj plagg, motiv, färg, text m.m. Allt detta görs live i webbläsaren. Tryck din egen tröja! Våga vara orginell!
skräddarsydda eller måttsydda herrkläder hos Suitopia
Suitopia - Vill du ha möjligheten att designa din alldeles egna kostym? Då har du kommit helt rätt! Vi på Suitopia ger dig som kund chansen att konstruera din kostym så att den får en mer personlig touch.
Tailorstore.se Måttsydda skjortor, kostymer etc
Tailorstore.se - Du kan i den här online shoppen designa din egen skjorta, dina egna boxershorts, m.m. Dessutom kan du här handla handgjorda slipsar, manchettknappar, strumpor och uppskattade presentkort, liksom shoppa reavaror.
Anysuite.se skräddarsydda herrkläder och damklädder
AnySuite.se - Till både herrar och damer erbjuds möjligheten till skräddarsydda kostymer, kappor, skjortor, klänningar, kjolar, byxor. Vi är ett Hong Kong-baserat företag med anställda i Hong Kong, Shanghai och Stockholm. Vi väljer noggrant våra skräddare och tyger och våra skräddare har alla tiotals år av erfarenhet. Vi som står bakom Anysuit är studenter på Stockholms Universitet, Kungliga Tekniska Högskolan och East China University of Politics and Law i Shanghai. Vi är trötta på att inte hitta de kostymer vi letade efter, trötta på kostymer som inte satt bra, och framför allt trötta på de extremt höga priser på skräddarsydda kostymer som fanns.